Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Egészségügyi Gazdasági Szemle - 2002. 40. évf. 2. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  Együtt vagy egymás mellett? : gondolatok az egyetemi és a városi egészségügyi rendszer együttműködésének lehetőségeiről
2.  Az egészségügyi ellátás fejlesztési kérdései a nemzetközi tapasztalatok tükrében
3.  Gondolatok az egészségügyi rendszerváltoztatásról
4.  Hogyan gazdaságos a veszélyelemzés (HACCP) alkalmazása a gyógyintézeti élelmezésben?
5.  Hálapénz és szabadfoglalkozású orvoslás : nemzetközi kitekintéssel
6.  A magyar egészségügyi ellátórendszer strukturális és forrásallokációs ellentmondásai
7.  Az ápolásbiztosítás rendszere Németországban
8.  Az étkeztetés táplálkozástudományi étrendjének ellenőrzése és elsősorban az étkeztetés zsírsav és aminosav bevitele, Kisvárda vonzáskörzetében, a nyersanyagnorma forintértékének a figyelembevételével
9.  Új típusú jogi eszközök az egészségügyben : 1. [r.]

  Mind kijelölve: