Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=21182
MOB:2003/2
Szerzők:Pátkai Györgyi; Nékám Kristóf; Székely-Szilágyi Beáta
Tárgyszavak:ALLERGIÁS BETEGSÉGEK; TÁPLÁLKOZÁSI VIZSGÁLATOK
Folyóirat:Central European Journal of Occupational and Environmental Medicine - 2002. 8. évf. 2-3. sz.
[https://www.nnk.gov.hu/cejoem/Past_issues.htm ]


  Statistical characteristics of patients reporting for clinical check-up with suspected food allergy / Györgyi Pátkai, Kristóf Nékám, Beáta Székely-Szilágyi
  Bibliogr.: p. 193. - Abstr. hun.
  In: Central European Journal of Occupational and Environmental Medicine. - ISSN 1219-1221. - 2002. 8. évf. 2-3. sz., p. 188-193. : ill.