Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=163687
MOB:2023/4
Szerzők:Zentai Andrea; Varga Anita
Tárgyszavak:ÉLELMISZER-ELLÁTÓ SZOLGÁLATOK
Folyóirat:Új Diéta - 2023. 32. évf. 4. sz.
[https://mdosz.hu/uj-dieta/ ]


  Közétkeztetési szakmai munkacsoportot működtet a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ / Zentai Andrea, Varga Anita
  Abstr. hun., eng.
  In: Új Diéta. - ISSN 1587-169X. - 2023. 32. évf. 4. sz., p. 30-31. : ill.


Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet 2020 őszén közétkeztetési munkacsoportot szervezett az érintett hatóságok bevonásával. A munkacsoport célja a közétkeztetésben dolgozók támogatása és a közétkeztetés elfogadottságának növelése jó gyakorlatok megosztásával, táplálkozás-egészségügyi ismeretek bővítésével, valamint a közétkeztetési rendelet egységes értelmezését segítő, közvetlen párbeszéd lehetőségének megteremtésével. A munkacsoport 2022 végéig összesen tizenöt ülést tartott a részvevőket leginkább foglalkoztató témákban.  Kulcsszavak: közétkeztetés, közétkeztetési rendelet, munkacsoport