Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=14782
MOB:1996/2
Szerzők:Soós Katalin; Sohár Pálné
Tárgyszavak:ÉLELMISZERSZENNYEZÉS; ÉLELMISZERVIZSGÁLAT; ÓLOM
Folyóirat:Népegészségügy - 1995. 76. évf. 4. sz.
[https://nepegeszsegugyi-egyesulet.hu/kiadvanytar?rootId=0&directoryId=5]


  Az élelmiszerek ólomtartalma Magyarországon / Sohár Pálné, Soós Katalin
  Bibliogr. 12 tétel, Abstr. hun., eng.
  In: Népegészségügy. - ISSN 0369-3805. - 1995. 76. évf. 4. sz., p. 158-165.