Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Sohár Pálné - Kapcsolódó tételek


1.  Amit az aflatoxinokról tudni kell
2.  A kémizáció és a prevenció az élelmezésegészségügyben
3.  Környezeti sugáregészségügyi mérési eredmények 1992-ben
4.  Környezeti szennyezőanyagok és a kémiai élelmiszerbiztonság
5.  A maradékanyag-vizsgálatok irányának változásai és eredményei az elmúlt időszakban, élelmiszer-higiéniai és humán-egészségügyi szempontból
6.  Növényi élelmiszerek ólom- és kadmiumtartalmának vizsgálata ipari üzem környezetében
7.  Az OÉTI szerepe a kemizáció élelmezésegészségügyi veszélyeinek elhárításában
8.  Sajószentpéter és Szerencs környezetegészségügyi állapotának összehasonlító vizsgálata
9.  Szennyezett környezetben élők kockázati tényezői
10.  Tájékoztató az élelmiszer adalékanyagokról
11.  Tájékoztató az élelmiszer-adalékanyagokról
12.  A táplálkozás és a gyógyszerészet : az élelmiszer adalékanyagok alkalmazásának előnyei és kockázatai
13.  A túlsütött olajok egészségügyi problémái
14.  A túlsütött olajok egészségügyi problémái
15.  Élelmiszer-adalékanyagok
16.  Az élelmiszerek ólomtartalma Magyarországon

  Mind kijelölve: