Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=109438
MOB:2008/1
Szerzők:Lelovics Zsuzsanna
Tárgyszavak:SAV-BÁZIS EGYENSÚLY; TÁPLÁLKOZÁS
Folyóirat:Studium & Practicum - 2007. 1. évf. 6. sz.


  Kémia a konyhában : sav-bázis egyensúly a tányérunkon és a szervezetünkben / Lelovics Zsuzsanna
  Bibliogr.: p. 30. - Abstr. hun.
  In: Studium & Practicum. - ISSN 1788-6996. - 2007. 1. évf. 6. sz., p. 28-30. : ill.


Miért célszerű inkább a többkomponensű vitamin- és nyomelemkészítményeket alkalmazni a monokomponensűek helyett? Miért fontos, hogy az étrend-kiegészítőket is csak szakember - gyógyszerész - tanácsára szedjék az emberek? Ezekre a kérdésekre ad választ ez a fontos, ám kevéssé szem előtt lévő témáról szóló cikk.