Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=137619
MOB:2018/3
Szerzők:Lugasi Andrea
Tárgyszavak:ORVOSTUDOMÁNY TÖRTÉNETE; SZABAD GYÖKÖK; KUTATÁS; ÉLELMISZERVIZSGÁLAT
Folyóirat:Kaleidoscope - 2018. 9. évf. 16. sz.
[https://kaleidoscopehistory.hu/index.php?subpage=archivum]


  Szabad gyökök és antioxidánsok az élelmiszerekben, szerepük a táplálkozással összefüggő betegségek kialakulásában : Szabadgyök kutatások az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézetben, 1985-2013 / Lugasi Andrea
  Bibliogr.: p. 199-201. - Abstr. eng.
  In: Kaleidoscope. - ISSN eISSN 2062-2597. - 2018. 9. évf. 16. sz., p. 182-201. : ill.


Kulcsszavak: szabad gyökök, takarmányozás, hús, zsírsavösszetétel