Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ÉLELMISZER-TARTÓSITÓ SZEREK - Kapcsolódó tételek


1.  A 2019-es év kontakt "non-allergénje": a parabén
2.  Aflatoxin termelő Aspergillus fajok érzékenysége különböző illóolaj kezelésekre in vitro
3.  Enzimek alkalmazása élelmiszer-antioxidánsként
4.  A feketeköménymag-olaj antimikrobás hatásának vizsgálata Staphylococcus aureus törzseken
5.  A konzerválószerek mint környezeti kontakt allergének szenzibilizáló hatásának vizsgálata 2007-2016
6.  Trendek az élelmiszeripari adalékanyagok felhasználásában
7.  Tumorpromócióban szerepet játszó gének expresszióváltozásainak vizsgálata tartósítószer expozíció hatására
8.  Élelmiszerekhez felhasznált tartósítószerek génexpresszió-modifikáló hatásának vizsgálata

  Mind kijelölve: