Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Magyar Állatorvosok Lapja - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 >>

1.  Az Európai Unió belső piacán érvényes élelmiszerjog és fogyasztóvédelem alapjai
2.  150 évvel ezelőtt született Fodor József, a közegészségtan tudományának hazai megalapítója
3.  A 26. Nemzetközi Állatorvos-történelmi Kongresszusról : Amersfoort, 1993. máj. 31-jún. 4.
4.  Amit a humán botulizmusról tudni kell
5.  Az arachnoentomológia újabb eredményei
6.  Az atípusos mycobacteriumokkal (M. avium) fertőzött sertéshús fogyasztásának egészségügyi kockázatáról
7.  Ausztria Európai Unióba történő belépésének élelmiszer-higiéniai kihatásai
8.  A baromfi Campylobacter-fertőzései
9.  Beszámoló a Toxikológiai Fórum Európai Konferenciájáról : Budapest, 1990.jún.18-22.
10.  Biológiailag aktív peptidek a tejben : irodalmi összefoglaló
11.  A Celladam R antimikrobás hatásának vizsgálata
12.  Codex Alimentarius Commission állatorvosi gyógyszerreziduumok az élelmiszerekben (CAC/RVDF) : a nemzetközi szakbizottság üléséről: San Jose (Costa Rica), 1996. október 28-november 2.
13.  A congenitalis toxoplasmosis megelőzésére irányuló szűrővizsgálatok tapasztalatai
14.  Egy német város és élelmiszer-kultúrája
15.  A ember veszettséggel való fertőződése valós veszély : A megbetegedés megelőzésének lehetőségei
16.  Az emberek hozzáállása a zoonotikus megbetegedésekhez a COVID19 -világjárvány kapcsán
17.  Az emberi metabolikus szindróma ( MetS ) állatmodelljei : irodalmi összefoglaló
18.  Emlékezés Szentgáliné dr. Csórián Erzsébetre
19.  "Enni vagy nem enni" - A vadhúsok ólomszennyezettsége : irodalmi összefoglaló
20.  Az Európai Unió élelmiszer-maradékanyag előírásai
21.  Food Micro '96 - nemzetközi élelmiszer-mikrobiológiai konferencia : Budapest, 1996. augusztus 27-30.
22.  A gümőkór humán- és állat-egészségügyi időszerűsége : A Magyar Zoonózis Társaság konferenciája : Galyatető, 1994. okt. 13-15.
23.  A H9N2 altípusú madárinfluenza-vírus növekvő jelentősége a világban : irodalmi összefoglaló
24.  Helyzetkép a hazai élelmiszer-besugárzásról : Összefoglaló ismertetés
25.  Hogyan szolgálja az állategészségügy jövőjét az oktatás? : Képzés, továbbképzés az Állatorvos-tudományi Egyetemen
26.  A humán parazitológia néhány eredményéről
27.  A humán tuberculosis epidemiológiája az ezredforduló évtizedében : hazai és nemzetközi áttekintés
28.  Hús- és élelmiszer-vizsgálati változások az új jogi szabályozás alapján
29.  Az I. szaporodásbiológiai találkozóról : Budapest, 1993. jún. 1-3.
30.  Az immunparazitológia újabb eredményei
31.  A kadmium anyagforgalma és a terhelés élelmezéstoxikológiai, valamint -egészségügyi következményei
32.  A kadmium anyagforgalma és a terhelés élelmezéstoxikológiai, valamint-egészségügyi következményei
33.  A kadmium előfordulása a természetben és annak főbb élettani tulajdonságai
34.  A kedvencállattartással összefüggő zoonózisok járványügyi helyzete Magyarországon
35.  A kedvtelésből tartott állatok fontosabb zoonózisai
36.  Klórozott szénhidrogénekkel való szennyezettség vizsgálata balatoni halakban
37.  Korszerű, összetett tisztító- és fertőtlenítőszerek az élelmiszeriparban
38.  A kutyák orsóférgességének közegészségügyi jelentősége
39.  A listeriosis hazai és nemzetközi élelmiszer-higiéniai kérdései humánepidemiológiai szempontból
40.  Macskakarmolási betegség: történeti, klinikai, filogenetikai és taxonómiai aspektusok
41.  A madárinfluenzák helye és szerepe az influenzakörben
42.  A magyar állatorvosi kar külföldi megbecsülése az elmúlt 100 év folyamán a numizmatika tükrében
43.  A magyar állatorvosi kar külföldi megbecsülése az elmúlt 100 év folyamán a numizmatika tükrében
44.  A Magyar Állatorvosok Lapjában közölt hazai kutatási eredmények és gyakorlati tapasztalatok szerepe a fertőző betegségek elleni védekezésben (1946-1996)
45.  A magyar állatorvostani kar külföldi megbecsülése az elmúlt 100 év folyamán a numizmatika tükrében
46.  A maradékanyag-vizsgálatok irányának változásai és eredményei az elmúlt időszakban, élelmiszer-higiéniai és humán-egészségügyi szempontból
47.  Mi az a GLP - Quo vadis toxicologia experimentalis?
48.  Mi az a Nemzetközi Nukleáris Esemény Skála (INES)?
49.  Minőségi paraméterek változásának nyomonkövetése a tojás tárolása során
50.  Mitől lesz "egészséges" az élelmiszer? - különböző korcsoportú fogyasztók véleményének elemzése funkcionális termékpálya tervezéshez

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 >>