Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

�j Di�ta - 2022. 31. �vf. 2. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  Az elhízás terápiájának lehetőségei
2.  Fenntarthatóság és a hazai táplálkozás ökológiai lábnyoma
3.  A genetikai alapú személyre szabott táplálkozás fogyasztói elfogadása - pilotkutatás
4.  Kardiovaszkuláris online táplálkozási rizikókérdőív fejlesztésének eredményei, tanulságai a dietetikai gyakorlatban - legnagyobb veszélyben a diabéteszes szívbetegek!
5.  Nemzeti élelmiszer-összetételi adatbázisok főbb jellemzői és felhasználásuk
6.  Savanyított tej- és tejszínkészítmények laktóztartalmának vizsgálata
7.  A tápláltsági állapot, mint prediktív és prognosztikus tényező a daganatos betegek betegségének kimenetele szempontjából
8.  Az új élelmiszerek engedélyezése és biztonsági értékelése

  Mind kijelölve: