Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2022. 31. �vf. 2. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
Az elhízás terápiájának lehetőségei
2.
Fenntarthatóság és a hazai táplálkozás ökológiai lábnyoma
3.
A genetikai alapú személyre szabott táplálkozás fogyasztói elfogadása - pilotkutatás
4.
Kardiovaszkuláris online táplálkozási rizikókérdőív fejlesztésének eredményei, tanulságai a dietetikai gyakorlatban - legnagyobb veszélyben a diabéteszes szívbetegek!
5.
Nemzeti élelmiszer-összetételi adatbázisok főbb jellemzői és felhasználásuk
6.
Savanyított tej- és tejszínkészítmények laktóztartalmának vizsgálata
7.
A tápláltsági állapot, mint prediktív és prognosztikus tényező a daganatos betegek betegségének kimenetele szempontjából
8.
Az új élelmiszerek engedélyezése és biztonsági értékelése
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI