Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2014. 23. �vf. 1. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
Amit a kölesről tudni kell
2.
Babérlevél tanoda - táplálkozási ismeretek oktatása a gyakorlaton keresztül
3.
Glutén kimutatására alkalmas gyorsteszt használata a közétkeztetésben és a vendéglátásban
4.
Közbeszerzés a közétkeztetésben : 2. r.
5.
A különböző növényi csírák flavonidtartalma és összetétele
6.
A magyar és az osztrák lakosság tápanyagfelvételi értékeinek összehasonlító vizsgálata
7.
Mikrotápanyagokkal és esszenciális zsírsavakkal való ellátottság hatása a kognitív funkciókra
8.
Rövidbél-szindrómás betegek táplálkozásterápiája
9.
Transzzsírsav kockázat - monitoringtól a szabályozásig
10.
Váltott műszakban dolgozók egészségmagatartása, táplálkozása
11.
Vörösszőlő-mag és származékai az egészség szolgálatában
12.
Az életmód hatása a vastag- és végbélrák kialakulására
13.
Az étel-neofóbia és terápiája : 2. [r.]
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI