1. | | | Amit a kölesről tudni kell
|
2. | | | Babérlevél tanoda - táplálkozási ismeretek oktatása a gyakorlaton keresztül
|
3. | | | Glutén kimutatására alkalmas gyorsteszt használata a közétkeztetésben és a vendéglátásban
|
4. | | | Közbeszerzés a közétkeztetésben : 2. r.
|
5. | | | A különböző növényi csírák flavonidtartalma és összetétele
|
6. | | | A magyar és az osztrák lakosság tápanyagfelvételi értékeinek összehasonlító vizsgálata
|
7. | | | Mikrotápanyagokkal és esszenciális zsírsavakkal való ellátottság hatása a kognitív funkciókra
|
8. | | | Rövidbél-szindrómás betegek táplálkozásterápiája
|
9. | | | Transzzsírsav kockázat - monitoringtól a szabályozásig
|
10. | | | Váltott műszakban dolgozók egészségmagatartása, táplálkozása
|
11. | | | Vörösszőlő-mag és származékai az egészség szolgálatában
|
12. | | | Az életmód hatása a vastag- és végbélrák kialakulására
|
13. | | | Az étel-neofóbia és terápiája : 2. [r.]
|