Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Mák Erzsébet - Kapcsolódó tételek


1.  A cisztás fibrózis és dietoterápiája
2.  Diabetesesek dietoterápiájának és önmenedzselésének támogatása mobilapplikációk használatával
3.  A dietetikushallgatók pályaorientációs és munkaerő-mobilitási elképzeléseinek felmérése
4.  Dietetikusképzési programok elemzése
5.  Dietetikusok és dietetikus hallgatók pszichiátriai betegségekre vonatkozó ismereteinek és a mentális zavarban szenvedőkkel kapcsolatos attitűdjének vizsgálata
6.  Divatdiéták megjelenése kutyatartók és házikedvencük körében
7.  Egy sportolók által kedvelt étrend-kiegészítő, a béta-alanin hatásmechanizmusának ismertetése és jelentősége a teljesítményfokozás szempontjából
8.  Egészségügyi szoftverek mesterséges intelligenciával - étrendtervező szoftver
9.  Fogászati prevenciós vizsgálatok Zala megyében 6-14 éves gyermekek körében
10.  Fogászati prevenciós vizsgálatok Zala megyében 6-14 éves gyermekek körében
11.  Gyógyszer-diéta interakciók a mai divatétrendek tükrében
12.  Hazai csecsemőtáplálási szokások a védőnői statisztikák tükrében 2011-2015 között
13.  A ketogén diéta hatásmechanizmusa epilepsziában és a további, dietetikai szempontú kutatások lehetséges irányvonalai
14.  Krónikus stressz vizsgálata profitorientált munkahelyen dolgozók körében
15.  Magyar és külföldi versenyúszók étrendkiegészítő-fogyasztási szokásai
16.  A mobilapplikációval támogatott alacsony-FODMAP-étrend a funkcionális gastrointestinalis és a gyulladásos bélbetegségek kezelésében
17.  A méhnyakrák-szűrés eredményességét befolyásoló tényezők : egy felmérés tükrében
18.  Szorongás jelenléte a 13-14 éves, elhízott gyermekek körében
19.  Sült zöldségek alkalmazhatóságának vizsgálata ketogén diétában
20.  A táplálkozás és a szűrővizsgálatok jelentősége a nőgyógyászati daganatok megelőzésében
21.  Táplálkozási szokások felmérése 12 éves gyermekek körében a Vajdaságban és hazánkban
22.  Táplálkozási trendek, szakmai ajánlások : mi a jövő útja : életmód-támogató mobil alkalmazás szerepe a dietoterápiában
23.  Táplálkozás-tanácsadó szakértői rendszer
24.  Élet a változó kor után
25.  Az életmód hatása a vastag- és végbélrák kialakulására
26.  Az ételcsoportosítás új rendszere
27.  Az óvodáskorú gyermekek közétkeztetésének megítélése a szülők szemszögéből

  Mind kijelölve: