Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Gilingerné Pankotai Mária - Kapcsolódó tételek


1.  Biotermék - mint új minőségi követelmény
2.  A bogyós gyümölcsök antioxidáns tulajdonságai
3.  A C-vitamin-tartalom és a peroxidáz enzim aktivitásának változása különböző típusú és érettségi stádiumú paprikákban a tárolás során
4.  Frissen vágott zöldségfélék tárolhatóságának vizsgálata
5.  Hagyományos paradicsomtípusok likopin- és C-vitamin-tartalmának változása az érés során
6.  A hajtatott zöldségek minősége
7.  Nagy antocianintartalmú gyümölcsök antioxidáns hatóanyagainak változása feldolgozás során
8.  Obezitáspolitika : az elhízás terjedésének megakadályozását szolgáló stratégiák nemzetközi összehasonlító elemzése
9.  Sült zöldségek alkalmazhatóságának vizsgálata ketogén diétában

  Mind kijelölve: