Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Lásztity Radomir - Kapcsolódó tételek


1.  Béta-glükánok a gabonákban - kémiájuk és táplálkozásélettani szerepük
2.  Genetikailag módosított növények - új perspektíva az élelmiszer-tudományban vagy új táplálkozási és környezeti veszélyforrások?
3.  A gyümölcsökben található pektinbontó enzimek vizsgálatának módszertani kérdései
4.  Szaponinok az élelmiszerekben - biológiai hatásuk és táplálkozási szerepük
5.  A szaponinok mint bioaktív vegyületek : rövid irodalmi áttekintés
6.  Természetes antioxidánsok antioxudatív hatásának meghatározása
7.  Az élelmiszeranalitika helyzete és várható fejlődési trendjei az EURO FOOD CHEM VIII. konferencia tükrében

  Mind kijelölve: