Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Biacs Péter - Kapcsolódó tételek


1.  9. Élelmiszertudományi és Technológiai Világkongresszus : Budapest, 1995. július 30.-augusztus 4.
2.  Az agro- és élelmiszer-analitikai fejlődési irányai az 1988. évi Vegyészkonferencia tükrében
3.  Beszámoló a Nemzetközi Táplálkozási Konferenciáról : FAO/WHO : Róma, 1992. dec. 5-11.
4.  The effect of methicillin on the fatty acid composition of total polar lipid in methicilin resistant Staphylococcus aureus
5.  A fotoakusztikus spektroszkópia (PAS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében
6.  A testtömeg-szabályozás új diétás lehetőségei, a CARMEN-tanulmány
7.  A világélelmezési csúcstalálkozó : [Róma], 1996. november 13-17.
8.  Élelmiszer-minőség - élelmiszer-biztonság

  Mind kijelölve: