Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Antal Magda - Kapcsolódó tételek


1.  Colorectalis tumorban szenvedő betegek tápláltsági állapota és antioxidáns-státusza
2.  Csokoládé - isteni eledel, vagy bűnös étek?
3.  D-vitamin- és kalciumellátottság gyermek- és serdülőkorban
4.  Az elhízás egészségügyi következményei
5.  Emésztés, felszívódás, transzport, kiválasztás
6.  Az epidemiológiai vizsgálatokban alkalmazható néhány mérőmódszer a serdülőkori elhízás megítélésére
7.  Az E-vitamin szerepe az egészség megőrzésében
8.  Fiatalkori elhízás és emelkedett vérnyomás diagnosztikájában alkalmazható határértékek, hazai reprezentatív felmérés alapján
9.  A fővárosi lakosság antioxidáns státuszát jellemző néhány paraméter a vérben
10.  A hagyományostól eltérő táplálkozási formák
11.  Hazai reprezentatív felmérés a középiskolás fiatalok táplálkozási és életmódbeli szokásairól
12.  Időskorúak antropometriai paraméterei és azok összefüggése a vérnyomásértékkel
13.  A" kalcium probléma" - táplálkozási oldalról
14.  Kardiovaszkuláris rizikó tényezők tanulmányozása peri- és posztmenopauzában
15.  Kockázati tényezők előfordulása fiatalkori akut myocardialis infarctus miatt kezelt szülőkben és utódaikban
16.  Lipid analízis bioMérieux tesztekkel
17.  A magyarországi élelmezés- és táplálkozáspolitika irányelvei
18.  Mit kell tudni az ILSI-ről?
19.  Az n-3 többszörösen telítetlen zsírsavak enteralis adása akut pancreatitisben - előzetes eredmények
20.  Az oligofruktóz hatásának vizsgálata elhízottakban
21.  Országos Reprezentatív Táplálkozásegészségügyi Szűrővizsgálat Középiskolákban című konferencia : 2001. május 17.
22.  Reprezentatív táplálkozás-egészségügyi szűrővizsgálat fővárosi középiskolákban
23.  Short term oral toxicity study of P-amino-benzoic acid in rat
24.  Szemléletváltás a zsírszövet megítélésében
25.  Szénhidrátok helye az egészséges táplálkozásban
26.  Szénhidrátok táplálkozás-élettani megítélése
27.  Szénhidrátok és az egészség
28.  A szív- és érrendszeri megbetegedésekkel összefüggő szérumlipid-paraméterek egy magyar szubpopulációban
29.  Szójafehérje hatása hospitalizált idős nők lipid és mikroelem statusára
30.  A születési testtömeg és a gyermekkori elhízás kapcsolata egy fővárosi felmérés alapján
31.  A tejfogyasztás élettani hatásai
32.  Terhes nők energia- és tápanyagellátottságának nyomon követése
33.  A táplálkozás aktuális kérdései terhességben
34.  Táplálkozás és légszennyezettség
35.  A táplálkozás-epidemiológiában alkalmazható biokémiai mutatók
36.  Táplálékallergia
37.  Tévhitek és szélsőségek a lakosság táplálkozásában
38.  Többszörösen telítetlen zsírsavak jelentősége a táplálkozásban
39.  Van kitüntetett mérőmódszer az elhízás megállapítására?
40.  Vasellátottság - vasszupplementáció
41.  A vashiány kedvezőtlen élettani hatásai, felismerése és megelőzése

  Mind kijelölve: