Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Zentai Andrea - Kapcsolódó tételek


1.  2-es típusú cukorbetegséggel élő idősek táplálkozási szokásai - betekintés a Biomarker Vizsgálat 2019 eredményeibe
2.  Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázat értékelése
3.  Az egészséges táplálkozást ösztönző iskola program
4.  A fenntarthatósági célkitűzésekhez kapcsolódó hazai és nemzetközi szabályozások, illetve jó gyakorlatok
5.  A fogyasztók növényvédőszer-maradékokból származó expozíciójának finomítása : 1. r.
6.  A fogyasztók növényvédőszer-maradékokból származó expozíciójának finomítása, 2. rész
7.  Az idősödő szervezet táplálkozással összefüggő változásai
8.  Inzulinrezisztencia és policisztásovárium-szindróma életmódi kezelése
9.  Közétkeztetési szakmai munkacsoportot működtet a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ
10.  A magyar időskorú lakosság tápláltsági állapota
11.  Nemzeti élelmiszer-összetételi adatbázisok főbb jellemzői és felhasználásuk
12.  Nemzetközi kitekintés a fenntarthatósági célkitűzésekről, kapcsolódási pontok a hazai, közösségi étkeztetés területén
13.  Az OGYÉI tevékenységei a közétkeztetésért
14.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 2. [r]., A magyar lakosság energia- és makrotápanyag-bevitele
15.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 3. [r.], A magyar lakosság vitaminbevitele
16.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 4. [r.], A magyar lakosság makroelem-bevitele
17.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 5.[r.], A magyar lakosság mikroelem-bevitele
18.  Szemelvények a lakosság 2019. évi tápláltságiállapot-vizsgálatainak eredményeiből : aktualitások az élelmezés- és táplálkozástudomány területéről
19.  Táplálkozási ajánlás készül az idős korosztály részére : fontos a kockázati tényezők azonosítása
20.  Táplálkozási prioritások népegészségügyi jelentősége
21.  Az étrend minőségének értékkövetése speciális indexekkel : 1. r.
22.  Az étrend minőségének értékkövetése speciális indexekkel : 2. r., Szempontendszer a közétkeztetésben
23.  Új nemzeti táplálkozási ajánlást állított össze az OGYÉI az idősek egészségének megóvása érdekében : táplálkozási ajánlás

  Mind kijelölve: