Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Zentai Andrea - Kapcsolódó tételek
1.
2-es típusú cukorbetegséggel élő idősek táplálkozási szokásai - betekintés a Biomarker Vizsgálat 2019 eredményeibe
2.
Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázat értékelése
3.
Az egészséges táplálkozást ösztönző iskola program
4.
A fenntarthatósági célkitűzésekhez kapcsolódó hazai és nemzetközi szabályozások, illetve jó gyakorlatok
5.
A fogyasztók növényvédőszer-maradékokból származó expozíciójának finomítása : 1. r.
6.
A fogyasztók növényvédőszer-maradékokból származó expozíciójának finomítása, 2. rész
7.
Az idősödő szervezet táplálkozással összefüggő változásai
8.
Inzulinrezisztencia és policisztásovárium-szindróma életmódi kezelése
9.
Közétkeztetési szakmai munkacsoportot működtet a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ
10.
A magyar időskorú lakosság tápláltsági állapota
11.
Nemzeti élelmiszer-összetételi adatbázisok főbb jellemzői és felhasználásuk
12.
Nemzetközi kitekintés a fenntarthatósági célkitűzésekről, kapcsolódási pontok a hazai, közösségi étkeztetés területén
13.
Az OGYÉI tevékenységei a közétkeztetésért
14.
Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 2. [r]., A magyar lakosság energia- és makrotápanyag-bevitele
15.
Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 3. [r.], A magyar lakosság vitaminbevitele
16.
Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 4. [r.], A magyar lakosság makroelem-bevitele
17.
Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 5.[r.], A magyar lakosság mikroelem-bevitele
18.
Szemelvények a lakosság 2019. évi tápláltságiállapot-vizsgálatainak eredményeiből : aktualitások az élelmezés- és táplálkozástudomány területéről
19.
Táplálkozási ajánlás készül az idős korosztály részére : fontos a kockázati tényezők azonosítása
20.
Táplálkozási prioritások népegészségügyi jelentősége
21.
Az étrend minőségének értékkövetése speciális indexekkel : 1. r.
22.
Az étrend minőségének értékkövetése speciális indexekkel : 2. r., Szempontendszer a közétkeztetésben
23.
Új nemzeti táplálkozási ajánlást állított össze az OGYÉI az idősek egészségének megóvása érdekében : táplálkozási ajánlás
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI