Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Szakďż˝ly Zoltďż˝n - Kapcsolódó tételek
1.
Egészségvédő élelmiszerek iránti attitűdök a táplálkozás és a fizikai aktivitás vonatkozásában
2.
Az egészségvédő élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói magatartás : a hiteles tájékoztatás szerepe
3.
Evés ésszel, vagy ész nélkül : hogyan befolyásolják a környezeti jelek a fogyasztókat?
4.
Fogyasztói trendek a táplálkozásban, különös tekintettel a fiatal korcsoportra
5.
A gyógynövény-fogyasztás jellemzői Magyarországon
6.
Koffein- és kávé-fogyasztási szokások a fiatal felnőttek körében
7.
Középiskolások ételválasztását befolyásoló tényezők
8.
A probiotikumok alkalmazása időskorban - egészségügyi megfontolások és piaci helyzetkép
9.
Sarcopenia befolyásolása táplálkozási módszerekkel
10.
Az édes íz fogyasztói preferenciái
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI