Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Szak%E1ly Zolt%E1n - Kapcsolódó tételek


1.  Egészségvédő élelmiszerek iránti attitűdök a táplálkozás és a fizikai aktivitás vonatkozásában
2.  Az egészségvédő élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói magatartás : a hiteles tájékoztatás szerepe
3.  Evés ésszel, vagy ész nélkül : hogyan befolyásolják a környezeti jelek a fogyasztókat?
4.  Fogyasztói trendek a táplálkozásban, különös tekintettel a fiatal korcsoportra
5.  A gyógynövény-fogyasztás jellemzői Magyarországon
6.  Koffein- és kávé-fogyasztási szokások a fiatal felnőttek körében
7.  Középiskolások ételválasztását befolyásoló tényezők
8.  A Nutri-Score és Nutrinform Battery frontoldali tápértékjelölések fogyasztói megítélése
9.  A probiotikumok alkalmazása időskorban - egészségügyi megfontolások és piaci helyzetkép
10.  Sarcopenia befolyásolása táplálkozási módszerekkel
11.  Az édes íz fogyasztói preferenciái

  Mind kijelölve: