Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Rodler Miklďż˝s - Kapcsolódó tételek


1.  Amit a humán botulizmusról tudni kell
2.  A botulizmus kialakulásának környezeti feltételei és a megelőzés lehetőségei
3.  A Clostridium botulinum törzsek tulajdonságai és elterjedtsége
4.  Clostridiumok okozta élelmiszer-ártalmak
5.  Diéta hatása a patkány emésztőtraktusának baktériumaira
6.  Az Európai Unióhoz való csatlakozás élelmisze-rmikrobiológiai kihívásai
7.  Examination of Listeria monocytogenes in milk products
8.  Listeria izolálási kísérleteink élelmiszerből
9.  A Listeria monocytogenes reneszánsza
10.  Mikrobiológiai ökológia
11.  A mikroorganizmusok mozgása, tapadása és ezen tulajdonságok szerepe a patogenitásban
12.  Néhány baktérium érzékenysége nehézfémekkel szemben
13.  Élelmezés-egészségügyi szempontból jelentős clostridiumok
14.  Az élelmiszer-mikrobiológia története

  Mind kijelölve: