Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Rodler Miklďż˝s - Kapcsolódó tételek
1.
Amit a humán botulizmusról tudni kell
2.
A botulizmus kialakulásának környezeti feltételei és a megelőzés lehetőségei
3.
A Clostridium botulinum törzsek tulajdonságai és elterjedtsége
4.
Clostridiumok okozta élelmiszer-ártalmak
5.
Diéta hatása a patkány emésztőtraktusának baktériumaira
6.
Az Európai Unióhoz való csatlakozás élelmisze-rmikrobiológiai kihívásai
7.
Examination of Listeria monocytogenes in milk products
8.
Listeria izolálási kísérleteink élelmiszerből
9.
A Listeria monocytogenes reneszánsza
10.
Mikrobiológiai ökológia
11.
A mikroorganizmusok mozgása, tapadása és ezen tulajdonságok szerepe a patogenitásban
12.
Néhány baktérium érzékenysége nehézfémekkel szemben
13.
Élelmezés-egészségügyi szempontból jelentős clostridiumok
14.
Az élelmiszer-mikrobiológia története
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI