Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Nagy Barbara - Kapcsolódó tételek
1.
Az egészséges közétkeztetés népegészségügyi jelentősége : a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás egészségügyi előírásokról szóló 37/2014 (IV.30.) EMMI rendelet
2.
Hogyan befolyásolja a kultúra az egészséget : 2. r., táplálkozás, kultúra és egészség
3.
A közép-kelet-európai országok táplálkozási szokásainak, valamint a lakosság kalcium- és D-vitamin-felvételének összehasonlító vizsgálata
4.
A magyar felnőtt lakosság tej- és tejtermék-fogyasztása az Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat 2014 eredményei alapján
5.
A magyar és az osztrák lakosság tápanyagfelvételi értékeinek összehasonlító vizsgálata
6.
A magyar és osztrák lakosság étkezési szokásainak összehasonlító bemutatása
7.
Magyarországi vízfogyasztást népszerűsítő program a gyermekek körében
8.
Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2014. : 2. [r.], A magyar lakosság energia- és makrotápanyag-bevitele
9.
Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2014. : 3. [r.], A magyar lakosság makroelem-bevitele
10.
Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2014. : 4. [r.] A magyar lakosság mikroelem-bevitele
11.
Országos Táplálkozás- és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2014. : 5. [r.], A magyar lakosság vitaminbevitele
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI