Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Nagy Barbara - Kapcsolódó tételek


1.  Az egészséges közétkeztetés népegészségügyi jelentősége : a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás egészségügyi előírásokról szóló 37/2014 (IV.30.) EMMI rendelet
2.  Hogyan befolyásolja a kultúra az egészséget : 2. r., táplálkozás, kultúra és egészség
3.  A közép-kelet-európai országok táplálkozási szokásainak, valamint a lakosság kalcium- és D-vitamin-felvételének összehasonlító vizsgálata
4.  A magyar felnőtt lakosság tej- és tejtermék-fogyasztása az Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat 2014 eredményei alapján
5.  A magyar és az osztrák lakosság tápanyagfelvételi értékeinek összehasonlító vizsgálata
6.  A magyar és osztrák lakosság étkezési szokásainak összehasonlító bemutatása
7.  Magyarországi vízfogyasztást népszerűsítő program a gyermekek körében
8.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2014. : 2. [r.], A magyar lakosság energia- és makrotápanyag-bevitele
9.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2014. : 3. [r.], A magyar lakosság makroelem-bevitele
10.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2014. : 4. [r.] A magyar lakosság mikroelem-bevitele
11.  Országos Táplálkozás- és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2014. : 5. [r.], A magyar lakosság vitaminbevitele

  Mind kijelölve: