Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Lezďż˝k Gyďż˝rgy - Kapcsolódó tételek
1.
Beszámoló a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXV. Vándorgyűléséről : Szolnok, 2000. szeptember 7-9.
2.
Egységes rendszer - egyéni diéta
3.
Fehérjék - aminosavak
4.
A gyógyélelmezésről
5.
A halolaj hatása a zsíranyagcserére
6.
Hogyan gazdaságos a veszélyelemzés (HACCP) alkalmazása a gyógyintézeti élelmezésben?
7.
A kórházi gyógyélelmezés és a (HACCP) kapcsolata
8.
Tavaszra a vitaminokról
9.
A táplálkozás és a gyógyszerészet : a táplálkozás hatása a gyógyszerhasznosulásra: a gyógyszer-táplálék interakciókról
10.
A veszélyelemzés (HACCP) fontossága a gyógyintézeti diétás ellátásban
11.
Az élelmiszer-gyógyszer kölcsönhatások alapjai
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI