Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Hajas Lďż˝via - Kapcsolódó tételek
1.
Fermentált növényi tejhelyettesítők piaci körkép és fejlesztési irányok
2.
Gélesített rosttal dúsított, rizslisztalapú, gluténmentes fánkok jellemzése
3.
Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás
4.
Különböző lencselisztalapú, gluténmentes kekszek fehérjeemészthetőségének in vitro vizsgálata
5.
Növényi alapú hústermékek vizsgálata
6.
Rezisztens keményítők: miben mások?
7.
Savanyított tej- és tejszínkészítmények laktóztartalmának vizsgálata
8.
A túlérzékenységi reakciókat kiváltó fehérjék viselkedése élelmiszer-feldolgozási folyamatok során
9.
Valóban természetesen laktózmentesek az érlelt sajtok?
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI