Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Hajas Lďż˝via - Kapcsolódó tételek


1.  Fermentált növényi tejhelyettesítők piaci körkép és fejlesztési irányok
2.  Gélesített rosttal dúsított, rizslisztalapú, gluténmentes fánkok jellemzése
3.  Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás
4.  Különböző lencselisztalapú, gluténmentes kekszek fehérjeemészthetőségének in vitro vizsgálata
5.  Növényi alapú hústermékek vizsgálata
6.  Rezisztens keményítők: miben mások?
7.  Savanyított tej- és tejszínkészítmények laktóztartalmának vizsgálata
8.  A túlérzékenységi reakciókat kiváltó fehérjék viselkedése élelmiszer-feldolgozási folyamatok során
9.  Valóban természetesen laktózmentesek az érlelt sajtok?

  Mind kijelölve: