Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Hajas Lďż˝via - Kapcsolódó tételek


1.  Fermentált növényi tejhelyettesítők piaci körkép és fejlesztési irányok
2.  Gélesített rosttal dúsított, rizslisztalapú, gluténmentes fánkok jellemzése
3.  Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás
4.  Különböző lencselisztalapú, gluténmentes kekszek fehérjeemészthetőségének in vitro vizsgálata
5.  Növényi alapú hústermékek vizsgálata
6.  Növényi tejhelyettesítő italok fejlesztése lencséből (Lens culinaris L.)
7.  Rezisztens keményítők: miben mások?
8.  Savanyított tej- és tejszínkészítmények laktóztartalmának vizsgálata
9.  A túlérzékenységi reakciókat kiváltó fehérjék viselkedése élelmiszer-feldolgozási folyamatok során
10.  Valóban természetesen laktózmentesek az érlelt sajtok?

  Mind kijelölve: