Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
GABONAFďż˝Lďż˝K - Kapcsolódó tételek
1.
Alternatív fehérjeforrások sütőipari felhasználása
2.
Alternatív fehérjével dúsított és hagyományos kenyér organoleptikus és tápanyagtartalom szerinti vizsgálata
3.
A búzaliszt ásványianyag- és fehérjetartalmának változása műtrágyázás hatására
4.
Az egészségtudatosság, mint meghatározó tényező a teljes őrlésű termékek fejlesztése során
5.
A fogyókúra alapja a reggeli : a gabonapehely jó kezdete lehet a napnak
6.
Gabonafélék, pszeudocereáliák és termékeik a táplálkozásban
7.
Gabonakeverék alkalmazása a csecsemőkori hozzátáplálásban?
8.
A gabonapehely, ami nem gabonapehely
9.
Interleukin-4, interferon-gamma és lymphocyta sejtfelszíni markerek vizsgálata gabonaallergiás felnőttek vékonybél-nyálkahártyájában
10.
Lisztek
11.
Mindennapi kenyerünk
12.
Más a kenyér az üzletek polcain? : 2017. június 22-étől számos kenyér és pékáru jobb minőségű
13.
Natural deoxynivalenol (DON) contamination of wheat samples grown in 1998 as determined by high-performance liquid chromatography
14.
Növényi adalékanyagok hatásának tanulmányozása liszt sütési tulajdonságaira és pékáruk minőségi mutatóira
15.
A száraztészták
16.
A teljes kiőrlésű gabonapelyhek szerepe a betegségmegelőzésben
17.
Teljes kiőrlésű gabonák és a szív-érrendszeri megelőzés
18.
Tönkölybúza
19.
Védenek-e a gabonaneműek a rák ellen?
20.
Ősi gabonák
21.
Az őszi búza ásványianyagtartalmának értékelése az új vizsgálatok tükrében/eredményeként
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI