Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

GABONAFďż˝Lďż˝K - Kapcsolódó tételek


1.  Alternatív fehérjeforrások sütőipari felhasználása
2.  Alternatív fehérjével dúsított és hagyományos kenyér organoleptikus és tápanyagtartalom szerinti vizsgálata
3.  A búzaliszt ásványianyag- és fehérjetartalmának változása műtrágyázás hatására
4.  Az egészségtudatosság, mint meghatározó tényező a teljes őrlésű termékek fejlesztése során
5.  A fogyókúra alapja a reggeli : a gabonapehely jó kezdete lehet a napnak
6.  Gabonafélék, pszeudocereáliák és termékeik a táplálkozásban
7.  Gabonakeverék alkalmazása a csecsemőkori hozzátáplálásban?
8.  A gabonapehely, ami nem gabonapehely
9.  Interleukin-4, interferon-gamma és lymphocyta sejtfelszíni markerek vizsgálata gabonaallergiás felnőttek vékonybél-nyálkahártyájában
10.  Lisztek
11.  Mindennapi kenyerünk
12.  Más a kenyér az üzletek polcain? : 2017. június 22-étől számos kenyér és pékáru jobb minőségű
13.  Natural deoxynivalenol (DON) contamination of wheat samples grown in 1998 as determined by high-performance liquid chromatography
14.  Növényi adalékanyagok hatásának tanulmányozása liszt sütési tulajdonságaira és pékáruk minőségi mutatóira
15.  A száraztészták
16.  A teljes kiőrlésű gabonapelyhek szerepe a betegségmegelőzésben
17.  Teljes kiőrlésű gabonák és a szív-érrendszeri megelőzés
18.  Tönkölybúza
19.  Védenek-e a gabonaneműek a rák ellen?
20.  Ősi gabonák
21.  Az őszi búza ásványianyagtartalmának értékelése az új vizsgálatok tükrében/eredményeként

  Mind kijelölve: