Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=125795
MOB:2017/2-3
Szerzők:Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
Tárgyszavak:TÁPLÁLKOZÁS; GABONAFÉLÉK
Folyóirat:Studium & Practicum - 2017. 11. évf. 1. sz.


  Lisztek / Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
  Abstr. hun.
  In: Studium & Practicum. - ISSN 1788-6996. - 2017. 11. évf. 1. sz., p. 26-28. : ill.


Minden új gazdasági év elején a sütőszakma művelői érdeklődéssel várják és figyelik, hogy milyen az azon a nyáron aratott búza minősége, lehet-e a lisztjéből szép, nagy térfogatú, cserepes héjú kenyeret és zsemlét sütni. Ha igen, örömmel állapítják meg, hogy jó az idei búzalisztek sütőipari értéke, és megnyugvással tekintenek az év további hónapjai elé.