Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
FERMENTďż˝CIďż˝ - Kapcsolódó tételek
1.
Abstracts of the Annual Meeting of the Hungarian Society for Microbiology and the XV. Fermentation Colloquium
2.
Comparative study of some farmentation properties of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus acidophilus in milk and modified milk media
3.
Effect of a Glyphosate-Containing Herbicide on Escherichia coli and Salmonella Ser. Typhimurium in an In Vitro Rumen Simulation System
4.
Fermentált növényi tejhelyettesítők piaci körkép és fejlesztési irányok
5.
A fermentált vörös rizs és a sztatinok
6.
A frementált tápszerek előállítása, kevező élettani, mikrobiológiai és klinikai hatásai
7.
Improvement of tea leaves fermentation through pectinases
8.
Lizin előállítás ipari méretben : Tájékoztatás a kabai lizin-gyár felépítéséről és technológiájáról - a 8. Fermentációs Kollokviumon (Hajdúszoboszló, 1992. április) elhangzott előadások alapján
9.
Performances of new isolates of Bifidobacterium on fermentation of soymilk
10.
A prebiotikum tartalmú és a fermentált tápszerek kedvező hatásai
11.
Tejsavbaktériumok fermentáció során termelt hasznos komponensei
12.
A Xenorhabdus budapestensis entomopatogén baktérium sejtmentes fermentlevének és tisztítottfehérje-frakciójának antimikrobiális hatása néhány zoonoticus baktériumra
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI