1. | | | 0-3 éves korú csecsemők és kisdedek táplálkozási szokásainak felmérése, különös tekintettel a makro- és mikronutriens-bevitelre
|
2. | | | A dietetikai tevékenység értékelése fekvőbeteg-ellátó intézményekben a személyi minimumfeltételek teljesülése tükrében
|
3. | | | A dietetikus megítélése a lakosság szemszögéből
|
4. | | | Az egészséges közétkeztetés népegészségügyi jelentősége : a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás egészségügyi előírásokról szóló 37/2014 (IV.30.) EMMI rendelet
|
5. | | | Hazai vegetáriánus és vegán táplálkozást követők táplálkozási szokásainak vizsgálata
|
6. | | | A közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló 37/2014. (IV. 30.) rendelet alkalmazásának felmérése dietetikus-élelmezésvezetők körében
|
7. | | | Pajzsmirigybetegségek dietoterápiája
|
8. | | | Pajzsmirigybetegségek dietoterápiája
|
9. | | | A televízió és az edukáció hatása a gyermekek táplálkozási szokásaira
|