Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Dworschďż˝k Ernďż˝ - Kapcsolódó tételek


1.  Dworschák Ernő doktori értekezése a Tudományos Akadémián : Az új élelmiszer nyersanyagok egészségügyi megítélése a kémiai összetétel alapján
2.  Elhízott egyének lipidjei és lipid peroxidációs paraméterei alacsony erengiájú diéta előtt és után
3.  Evaluation of pumpkin seed (Cucurbita pepo; Kakai 35) as a new source of protein
4.  A fekete retek (Raphanus sativus L. var. niger) in vitro antioxidáns és gyökfogó tulajdonságai
5.  A magyarországi élelmezés- és táplálkozáspolitika irányelvei
6.  A tiamin, riboflavin és piridoxin ellátottság megítélése eritrocita enzimek koenzim aktivációjának meghatározásával
7.  Tiamin-ellátottság diabeteses neuropathiában
8.  A vitaminozott termékek jogi szabályozásával foglalkozó kerekasztal-megbeszélésről
9.  A vörösbor cardioprotectiv hatásáról az irodalmi adatok tükrében
10.  Újabb szempontok a fehérjék táplálkozási megítéléséhez

  Mind kijelölve: