Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Dworschďż˝k Ernďż˝ - Kapcsolódó tételek
1.
Dworschák Ernő doktori értekezése a Tudományos Akadémián : Az új élelmiszer nyersanyagok egészségügyi megítélése a kémiai összetétel alapján
2.
Elhízott egyének lipidjei és lipid peroxidációs paraméterei alacsony erengiájú diéta előtt és után
3.
Evaluation of pumpkin seed (Cucurbita pepo; Kakai 35) as a new source of protein
4.
A fekete retek (Raphanus sativus L. var. niger) in vitro antioxidáns és gyökfogó tulajdonságai
5.
A magyarországi élelmezés- és táplálkozáspolitika irányelvei
6.
A tiamin, riboflavin és piridoxin ellátottság megítélése eritrocita enzimek koenzim aktivációjának meghatározásával
7.
Tiamin-ellátottság diabeteses neuropathiában
8.
A vitaminozott termékek jogi szabályozásával foglalkozó kerekasztal-megbeszélésről
9.
A vörösbor cardioprotectiv hatásáról az irodalmi adatok tükrében
10.
Újabb szempontok a fehérjék táplálkozási megítéléséhez
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI