Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Csapďż˝ Jďż˝nos - Kapcsolódó tételek


1.  D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában
2.  D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés-oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában
3.  Az elhízás, a 2-es típusú cukorbetegség és az életmód
4.  Funkcionális élelmiszerek
5.  Obezitás és daganatok : társadalmi méretű probléma
6.  Prebiotikumok előállítása a laktóz-almasav és a laktóz-citromsav reakciójával
7.  Új módszer a bakteriális eredetű fehérje mennyiségi meghatározására a D-aszparaginsav- és a D-glutaminsav-tartalom alapján

  Mind kijelölve: