Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Csapďż˝ Jďż˝nos - Kapcsolódó tételek
1.
D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában
2.
D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés-oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában
3.
Az elhízás, a 2-es típusú cukorbetegség és az életmód
4.
Funkcionális élelmiszerek
5.
Obezitás és daganatok : társadalmi méretű probléma
6.
Prebiotikumok előállítása a laktóz-almasav és a laktóz-citromsav reakciójával
7.
Új módszer a bakteriális eredetű fehérje mennyiségi meghatározására a D-aszparaginsav- és a D-glutaminsav-tartalom alapján
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI