Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=63596
MOB:2000/6
Szerzők:Csapó János; Schmidt János; Csapóné Kiss Zsuzsanna
Tárgyszavak:BACTERIOLOGIA; ASZPARAGINÁZ; GLUTAMIN
Folyóirat:Biokémia - 2000. 24. évf. 4. sz.


  Új módszer a bakteriális eredetű fehérje mennyiségi meghatározására a D-aszparaginsav- és a D-glutaminsav-tartalom alapján / Csapó János, Schmidt János, Csapóné Kiss Zsuzsanna
  Bibliogr.: p. 116. - Abstr. hun., eng.
  In: Biokémia. - ISSN 0133-8455. - 2000. 24. évf. 4. sz., p. 112-116. : ill.