Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Bonyďż˝rnďż˝ Mďż˝ller Katalin - Kapcsolódó tételek
1.
1-es típusú cukorbetegek mesterséges édesítőszer-fogyasztási szokásainak vizsgálata
2.
A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
3.
Homoktövis-készítmények C-vitamin-tartalmának vizsgálata
4.
Időskorúak táplálkozási szokásai az egyedüllét függvényében
5.
Kereskedelmi forgalomban kapható citrusfélék és leveik C-vitamin-tartalmának változása különböző tárolási módok során
6.
Lipidanyagcsere-zavarok elhízott gyermekekben
7.
A medvehagyma antibakteriális tulajdonságának viszgálata
8.
A mozgás szerepe a kardiológiai rehabilitációban
9.
A paradicsom káliumtartalma és a zöldpaprika C-vitamin-értékei különböző évszakokban
10.
A szociális intézményekben élők tápláltsági állapota
11.
Táplálkozási ajánlások Crohn-betegeknek
12.
Táplálkozási ajánlások fekélyes vastagbélgyulladásban szenvedő betegeknek
13.
A vegetáriánus táplálkozás hatása várandósság alatt
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI