Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Bonyďż˝rnďż˝ Mďż˝ller Katalin - Kapcsolódó tételek


1.  1-es típusú cukorbetegek mesterséges édesítőszer-fogyasztási szokásainak vizsgálata
2.  A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
3.  Homoktövis-készítmények C-vitamin-tartalmának vizsgálata
4.  Időskorúak táplálkozási szokásai az egyedüllét függvényében
5.  Kereskedelmi forgalomban kapható citrusfélék és leveik C-vitamin-tartalmának változása különböző tárolási módok során
6.  Lipidanyagcsere-zavarok elhízott gyermekekben
7.  A medvehagyma antibakteriális tulajdonságának viszgálata
8.  A mozgás szerepe a kardiológiai rehabilitációban
9.  A paradicsom káliumtartalma és a zöldpaprika C-vitamin-értékei különböző évszakokban
10.  A szociális intézményekben élők tápláltsági állapota
11.  Táplálkozási ajánlások Crohn-betegeknek
12.  Táplálkozási ajánlások fekélyes vastagbélgyulladásban szenvedő betegeknek
13.  A vegetáriánus táplálkozás hatása várandósság alatt

  Mind kijelölve: