Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Biacs Pďż˝ter - Kapcsolódó tételek
1.
9. Élelmiszertudományi és Technológiai Világkongresszus : Budapest, 1995. július 30.-augusztus 4.
2.
Az agro- és élelmiszer-analitikai fejlődési irányai az 1988. évi Vegyészkonferencia tükrében
3.
Beszámoló a Nemzetközi Táplálkozási Konferenciáról : FAO/WHO : Róma, 1992. dec. 5-11.
4.
The effect of methicillin on the fatty acid composition of total polar lipid in methicilin resistant Staphylococcus aureus
5.
A fotoakusztikus spektroszkópia (PAS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében
6.
A testtömeg-szabályozás új diétás lehetőségei, a CARMEN-tanulmány
7.
A világélelmezési csúcstalálkozó : [Róma], 1996. november 13-17.
8.
Élelmiszer-minőség - élelmiszer-biztonság
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI