Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Antal Emese - Kapcsolódó tételek
1.
A 11-18 éves fiatalok országos, reprezentatív táplálkozási és fizikai aktivitási vizsgálata
2.
Gyermekkori ételérzékenységek
3.
Az időskori hidratációs állapot felmérése szociális otthonokban
4.
Probiotikumok - a legújabb kutatási eredmények, irányok és a jövő
5.
A szocio-ökonómiai faktorok hatása a tápláltsági állapotra
6.
A tejtermékek szerepe a gyermekek táplálkozásában
7.
Táplálkozás és HIV/AIDS - dél-afrikai perspektíva
8.
Táplálékintolerancia : 2. r.
9.
Túl sok, vagy túl kevés? : felmérés a hidratáltságról dietetikusok körében
10.
Az édes íz fogyasztói preferenciái
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI