Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Antal Emese - Kapcsolódó tételek
1.
A 11-18 éves fiatalok országos, reprezentatív táplálkozási és fizikai aktivitási vizsgálata
2.
A dietetikus szerepe az evészavarral küzdő betegek ellátásában
3.
Gyermekkori ételérzékenységek
4.
Az időskori hidratációs állapot felmérése szociális otthonokban
5.
Probiotikumok - a legújabb kutatási eredmények, irányok és a jövő
6.
A szocio-ökonómiai faktorok hatása a tápláltsági állapotra
7.
A tejtermékek szerepe a gyermekek táplálkozásában
8.
A termékenység és a táplálkozás összefüggései
9.
Táplálkozás és HIV/AIDS - dél-afrikai perspektíva
10.
Táplálékintolerancia : 2. r.
11.
Túl sok, vagy túl kevés? : felmérés a hidratáltságról dietetikusok körében
12.
A várandós anyák táplálkozásának irányelvei
13.
Az édes íz fogyasztói preferenciái
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI