Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Antal Emese - Kapcsolódó tételek


1.  A 11-18 éves fiatalok országos, reprezentatív táplálkozási és fizikai aktivitási vizsgálata
2.  A dietetikus szerepe az evészavarral küzdő betegek ellátásában
3.  Gyermekkori ételérzékenységek
4.  Az időskori hidratációs állapot felmérése szociális otthonokban
5.  Probiotikumok - a legújabb kutatási eredmények, irányok és a jövő
6.  A szocio-ökonómiai faktorok hatása a tápláltsági állapotra
7.  A tejtermékek szerepe a gyermekek táplálkozásában
8.  A termékenység és a táplálkozás összefüggései
9.  Táplálkozás és HIV/AIDS - dél-afrikai perspektíva
10.  Táplálékintolerancia : 2. r.
11.  Túl sok, vagy túl kevés? : felmérés a hidratáltságról dietetikusok körében
12.  A várandós anyák táplálkozásának irányelvei
13.  Az édes íz fogyasztói preferenciái

  Mind kijelölve: