Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMISZER, Dďż˝SITOTT - Kapcsolódó tételek


1.  Fitoszterinekkel dúsított élelmiszerek: szerepük a szérumkoleszterin-szint csökkentésében, európai közösségi engedélyezésük, piacra kerülésük feltételei
2.  Funkcionális élelmiszerek
3.  A funkcionális élelmiszerekben rejlő lehetőségek - nem minden ártalmas, ami feldolgozott élelmiszer
4.  Hazai állásfoglalás: a növényi alapú étrendek táplálkozástudományi megítélése
5.  Hihetünk-e a megadott C-vitamin-tartalomban?
6.  Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez
7.  Probiotikumok - az egészség megőrzésében kiemelt szerepet játszó funkcionális élelmiszerek
8.  Probiotikus élelmiszerek
9.  Study on the effect of supplementation of iron-fortified food to chinese juvenile athletes by nuclear analysis techniques and blood analysis
10.  Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése
11.  Tényleg annyi C-vitamin van bennük, mint gondoljuk?
12.  Vásárlási szokások és fogyasztói magatartás a funkcionális élelmiszerek aspektusában
13.  Élelmiszer + gyógyszer = nutraceutikum
14.  Ételed legyen Orvosságod is, avagy A határon innen és túl

  Mind kijelölve: