MOB: | 2003/5 |
Szerzők: | Bamba, Tadao; Shimoyama, Takashi; Sasaki, Masaya; Tsujikawa, Tomoyuki; Fukuda, Yoshihiro; Koganei, Kazutaka; Hibi, Toshifumi; Iwao, Yasushi; Munakata, Akihiro; Fukuda, Shinsaku; Matsumoto, Takayuki; Oshitani, Nobuhide; Hiwatashi, Nobuo; Oriuchi, Tatsuo; Kitahora, Tetsuji; Utsunomiya, Toshinor; Saitoh, Yasushi; Suzuki, Yasuo; Nakajima, Mitsuyoshi |
Tárgyszavak: | CROHN-FÉLE BETEGSÉG; DIÉTA; RANDOMIZÁLT KONTROLLÁLT TANULMÁNYOK; ZSÍROK |
Folyóirat: | European Journal of Gastroenterology & Hepatology (magy.kiad.) - 2003. 7. évf. 4. sz. [https://www.otszonline.hu/kiadvany.php?paperId=23] |
A táplálékban lévő zsír csökkenti az elementáris diéta előnyeit aktív Crohn-betegségben : véletlen besorolásos, kontrollos tanulmány / Tadao Bamba [et al.]
Bibliogr.: p. 150-151. - Abstr. hun.
In: European Journal of Gastroenterology & Hepatology (magy.kiad.). - ISSN 1418-1177. - 2003. 7. évf. 4. sz., p. 143-151. : ill.