Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=45881
MOB:1994/5
Szerzők:Márk László; Besse Zoltán; Motyovszki Ákos; Orosz István; Szalai Ilona; European Atherosclerosis Society. Congress (62.) (1993) (Yerushalayim) (ISR)
Tárgyszavak:LIPIDEK; ÉTKEZÉSI ZSÍROK
Folyóirat:Cardiologia Hungarica - 1993. 22. évf. 1. sz.
[https://cardiologia.hungarica.eu ]


  Effects of dietary fat modification on lipid levels of hospitalised patients / Márk László [et al.]
  Elhangzott: European Atherosclerosis Society 62. kongresszusán, Jeruzsálem, 1993. szept. 5-9, Bibliogr. 22 tétel, Abstr. hun., eng.
  In: Cardiologia Hungarica. - ISSN 0133-5595. - 1993. 22. évf. 1. sz., p. 7-11.