Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Részletek
A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=45881
MOB:
1994/5
Szerzők:
Márk László
;
Besse Zoltán
;
Motyovszki Ákos
;
Orosz István
;
Szalai Ilona
;
European Atherosclerosis Society. Congress (62.) (1993) (Yerushalayim) (ISR)
Tárgyszavak:
LIPIDEK
;
ÉTKEZÉSI ZSÍROK
Folyóirat:
Cardiologia Hungarica
-
1993. 22. évf. 1. sz.
[https://cardiologia.hungarica.eu ]
Effects of dietary fat modification on lipid levels of hospitalised patients / Márk László [et al.]
Elhangzott: European Atherosclerosis Society 62. kongresszusán, Jeruzsálem, 1993. szept. 5-9, Bibliogr. 22 tétel, Abstr. hun., eng.
In: Cardiologia Hungarica. - ISSN 0133-5595. - 1993. 22. évf. 1. sz., p. 7-11.
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI