Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=147311
MOB:2019/1
Szerzők:Budai Lívia
Tárgyszavak:GYÜMÖLCS; TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK; FITOTERÁPIA
Folyóirat:Gyógyszertári Practicum Novum - 2019. 23. évf. 1. sz.


  Mitől keserű a grépfrútmagkivonat : a grépfrútmagkivonattal kapcsolatos tudnivalók / Budai Lívia
  Bibliogr.: p. 17. - Abstr. hun.
  In: Gyógyszertári Practicum Novum. - ISSN 1789-9478. - 2019. 23. évf. 1. sz., p. 16-17. : ill.


A grépfrút az élelmiszeripari felhasználásán túl ma már a gyógyászatban is helyet kap. A grépfrútmagkivonatot elsősorban antimikrobiális, illetve antioxidáns hatása miatt alkalmazzák.