Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=124255
MOB:2017/1
Szerzők:Jakab Ágnes; Antal Károly; Emri Tamás; Boczonádi Imre; Imre Alexandra; Gebri Enikő; Majoros László; Pfliegler Walter Péter; Szarka Máté; Balla György; Balla József; Pócsi István
Tárgyszavak:CANDIDA ALBICANS; SZÉN-DIOXID; HIDROGÉNION-KONCENTRÁCIÓ
Folyóirat:Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica - 2016. 63. évf. 4. sz.
[https://akjournals.com/view/journals/030/030-overview.xml]


  Effects of hemin, CO2, and pH on the branching of Candida albicans filamentous forms / Ágnes Jakab [et al.]
  Bibliogr.: p. 398-403. - Abstr. eng.
  In: Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica. - ISSN 1217-8950. - 2016. 63. évf. 4. sz., p. 387-403. : ill.