Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=122985
MOB:2016/4
Szerzők:Raposa B.; Pónusz R.; Gerencsér G.; Budán F.; Gyöngyi Z.; Tibold A.; Hegyi D.; Kiss I.; Koller Á.; Varjas T.
Tárgyszavak:ÉLELMISZER-ADALÉKOK; GÉNEXPRESSZIÓ-SZABÁLYOZÁS; APOPTOSIS; KARCINOGÉNEK; STATISZTIKA
Folyóirat:Physiology International - 2016. 103. évf. 3. sz.
[https://akjournals.com/view/journals/2060/2060-overview.xml]


  Food additives: Sodium benzoate, potassium sorbate, azorubine, and tartrazine modify the expression of NFkB, GADD45a, and MAPK8 genes / B. Raposa [et al.]
  Bibliogr.: p. 342-343. - Abstr. eng.
  In: Physiology International. - ISSN 2498-602X, eISSN 2677-0164. - 2016. 103. évf. 3. sz., p. 334-343. : ill.