Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=167488
MOB:2024/4
Szerzők:Horacsek Márta Ottília; Kelemen Gábor; Zentai Andrea
Tárgyszavak:ÉLELMISZER-ADALÉKOK; ÉDESÍTŐSZEREK; IRÁNYELVEK
Folyóirat:Orvostovábbképző Szemle - 2024. 31. évf. 12. sz.
[https://www.otszonline.hu/kiadvany.php?paperId=21]


  Az édesítőszerek élelmiszerekben történő felhasználásának szabályozása és a szabályozás háttere : 1. r. / Horacsek Márta Ottília, Kelemen Gábor, Zentai Andrea
  Bibliogr.: p. 79. - Abstr. hun.
  In: Orvostovábbképző Szemle. - ISSN 1218-2583. - 2024. 31. évf. 12. sz., p. 73-79. : ill.


Az édesítőszerek élelmiszerekben való felhasználása tudományos alapon kialakított szabályok szerint történhet, mégpedig csak olyan esetekben, amikor a felhasználás technológiailag indokolt, és a fogyasztó érdekét szolgálja, ahhoz az élelmiszerhez és olyan mennyiségben, amelyre engedély van.