Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=71046
MOB:2008/1
Szerzők:Avar Péter; Montskó Gergely; Nikfardjam, Martin S. Pour; Ohmacht Róbert; Márk László
Tárgyszavak:ANTIOXIDÁNSOK; BOR
Folyóirat:Magyar Epidemiológia - 2007. 4. évf. 1. sz.
[https://mmpet.aok.pte.hu/magyepi.php]


  Villányi borok polifenolos komponenseinek analitikai meghatározása / Avar Péter [et al.]
  Bibliogr.: p. 27. - Abstr. hun., eng.
  In: Magyar Epidemiológia. - ISSN 1786-1489. - 2007. 4. évf. 1. sz., p. 23-27. : ill.


Cikkünk rövid áttekintést tesz lehetővé a villányi borokban megtalálható polifenol fitoalexinekről. Részletesen bemutatja az általunk kidolgozott és használt mérési eljárásokat, valamint összehasonlítja nagyszámú mérési eredményünket az aktuálisan hozzáférhető külföldi adatokkal.