Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=54096
MOB:2003/5
Szerzők:Bamba, Tadao; Shimoyama, Takashi; Sasaki, Masaya; Tsujikawa, Tomoyuki; Fukuda, Yoshihiro; Koganei, Kazutaka; Hibi, Toshifumi; Iwao, Yasushi; Munakata, Akihiro; Fukuda, Shinsaku; Matsumoto, Takayuki; Oshitani, Nobuhide; Hiwatashi, Nobuo; Oriuchi, Tatsuo; Kitahora, Tetsuji; Utsunomiya, Toshinor; Saitoh, Yasushi; Suzuki, Yasuo; Nakajima, Mitsuyoshi
Tárgyszavak:CROHN-FÉLE BETEGSÉG; DIÉTA; RANDOMIZÁLT KONTROLLÁLT TANULMÁNYOK; ZSÍROK
Folyóirat:European Journal of Gastroenterology & Hepatology (magy.kiad.) - 2003. 7. évf. 4. sz.
[https://www.otszonline.hu/kiadvany.php?paperId=23]


  A táplálékban lévő zsír csökkenti az elementáris diéta előnyeit aktív Crohn-betegségben : véletlen besorolásos, kontrollos tanulmány / Tadao Bamba [et al.]
  Bibliogr.: p. 150-151. - Abstr. hun.
  In: European Journal of Gastroenterology & Hepatology  (magy.kiad.). - ISSN 1418-1177. - 2003. 7. évf. 4. sz., p. 143-151. : ill.