Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=10670
MOB:2003/1
Szerzők:Bobbio, F. O.; Bobbio, P. A.; Oliveira, P. A.; Fadelli, S.
Tárgyszavak:GYÓGYNÖVÉNYEK; KÉMIA, GYÓGYSZERÉSZETI
Folyóirat:Acta Alimentaria - 2002. 31. évf. 4. sz.
[https://akjournals.com/view/journals/066/066-overview.xml]


  Stability and stabilization of the anthocy anins from Euterpe oleracea mart / F. O. Bobbio [et al.]
  Bibliogr.: p. 376-377. - Abstr. eng.
  In: Acta Alimentaria. - 2002. 31. évf. 4. sz., p. 371-377. : ill.