Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=42070
MOB:2002/4
Szerzők:Baráné Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Örsi Ferenc
Tárgyszavak:ÉLELMISZERVIZSGÁLAT
Folyóirat:Élelmiszervizsgálati Közlemények - 2002. 48. évf. 1-2. sz.
[https://eviko.hu/index.php/eviko]


  Másodlagos proteolitikus jellemzők alkalmazása hazai félkemény sajtok minősítésére, érettségi állapotának jellemzésére / Baráné Herczegh Ottilia, Horváthné Almássy Katalin, Örsi Ferenc
  Bibliogr.: p. 54-55. - Abstr. hun.
  In: Élelmiszervizsgálati Közlemények. - ISSN 0422-9576, eISSN 2676-8704. - 2002. 48. évf. 1-2. sz., p. 41-55. : ill.