Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=132454
MOB:2018/4
Szerzők:Lelovics Zsuzsanna
Tárgyszavak:HÚS; TÁPLÁLKOZÁS
Folyóirat:Studium & Practicum - 2017. 11. évf. 5. sz.


  Húsok és húskészítmények minőség / Lelovics Zsuzsanna
  Bibliogr.: p. 7. - Abstr. hun.
  In: Studium & Practicum. - ISSN 1788-6996. - 2017. 11. évf. 5. sz., p. 6-7. : ill.


Átlagos vegyes táplálkozás esetén a nagy fehérjetartalmú élelmiszerek a mindennapi étrend kb. (max.) 20%-át teszik ki. A különböző állati és növényi eredetű fehérjeforrások egymást kiegészítve fedezik az aminosav-szükségletet.