Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=109398
MOB:2013/4
Szerzők:Lelovics Zsuzsanna
Tárgyszavak:ZSÍRSAVAK; TÁPLÁLKOZÁS
Folyóirat:Patika Magazin - 2014. 19. évf. 1. sz.
[https://www.patikamagazin.hu/ ]


  A transzzsírsavakról / Lelovics Zsuzsanna
  Abstr. hun.
  In: Patika Magazin. - ISSN 1416-4671. - 2014. 19. évf. 1. sz., p. 10. : ill.


A növényi zsiradékok, sós kekszek, gabonapelyhek, cukorkák, pékáruk, sütemények, chipsek, salátaöntetek, sültek és más készételek transzzsírsav felhasználásával készülnek, mert ezzel növelik az adott termék eltarthatósági idejét és segítik aromájának megőrzését.