Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=104390
MOB:2012/4
Szerzők:Vági Zsolt
Tárgyszavak:ÉLELMISZERBIZTONSÁG; VÍRUSOK
Folyóirat:Patika Magazin - 2012. 17. évf. 12. sz.
[https://www.patikamagazin.hu/ ]


  Vírus a levesben? : biológiai veszélyforrások az élelmiszerekben / Vági Zsolt
  Abstr. hun.
  In: Patika Magazin. - ISSN 1416-4671. - 2012. 17. évf. 12. sz., p. 16. : ill.


Az Európai Unióban nagy hangsúlyt fektetnek az élelmiszer-biztonságra, az élelmiszerek nyomon követhetőségére - "a termőföldtől az asztalig" elv értelmében. Ez elfogadott és egyre inkább természetesnek vett eleme az élelmiszerpiacnak, a fogyasztók elvárják, hogy nap mint nap biztonságos élelmiszer kerüljön az asztalukra.