Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Egészségtudomány - 1995. 39. évf. 3-4. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  Az 1-3 éves gyermekek táplálása a bölcsődében
2.  1-3 éves gyermekek táplálása a családban (Helyzetkép a védőnők tapasztalatai alapján)
3.  1-3 évesek élettani jellemzői
4.  Dietetikusképzés a gyakorlat tükrében
5.  Az Escherichia coli enteropatogenitásának ma is vitatott kérdései
6.  Escherichia coli O157 komplex tipizálása és verotoxin génjének kimutatása DNS-próbával
7.  A globális járványügyi helyzetet befolyásoló tényezők
8.  In memoriam Dr. Timár Miklós
9.  A kisdedek energia- és tápanyagszükséglete, táplálkozása
10.  Specifikus halálozások regionális értékelése
11.  Verocytotoxin-termelő baktériumok előfordulása és diagnosztikája
12.  Élelmiszerek jódtartalma

  Mind kijelölve: