Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

T�pl�lkoz�s, anyagcsere, di�ta - 1997. 2. �vf. 6. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  A gyorsfagyasztott élelmiszerek felhasználásának gazdaságossági értékelése a kórházi élelmezésben
2.  A kóros elhízás mint a malnutríció sajátos formája : etiológia, tünettan, a konzervatív kezelés elvei
3.  A magas színvonalú élelmezés a helyes táplálkozás alapjai: táplálkozás-epidemiológiai áttekintés
4.  Magyar tudósok a világ táplálkozástudományi kutatásainak élvonalában : Somogyi János Károly
5.  Vegetáriánus étrend csecsemő- és gyermekkorban
6.  A védőoltásokról :múlt, jelen és jövő

  Mind kijelölve: