Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
T�pl�lkoz�s, anyagcsere, di�ta - 1997. 2. �vf. 6. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
A gyorsfagyasztott élelmiszerek felhasználásának gazdaságossági értékelése a kórházi élelmezésben
2.
A kóros elhízás mint a malnutríció sajátos formája : etiológia, tünettan, a konzervatív kezelés elvei
3.
A magas színvonalú élelmezés a helyes táplálkozás alapjai: táplálkozás-epidemiológiai áttekintés
4.
Magyar tudósok a világ táplálkozástudományi kutatásainak élvonalában : Somogyi János Károly
5.
Vegetáriánus étrend csecsemő- és gyermekkorban
6.
A védőoltásokról :múlt, jelen és jövő
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI