Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
T�pl�lkoz�s, Allergia, Di�ta - 2000. 5. �vf. 2-3. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
Eliminációs folyamatok
2.
Emésztés, felszívódás, transzport, kiválasztás
3.
Az emésztő- és a légzőrendszer funkcióinak összefüggése fertőzéses és allergiás betegségek kialakulásában
4.
Az emésztőrendszer anatómiája és szövettana
5.
Európai táplálkozástudományi konferencia Norvégiában
6.
Az intestinalis immunrendszer szerepe a táplálékallergia kialakulásában
7.
A keresztallergia jelentősége az allergiás megbetegedések étrendi kezelésében
8.
Korszerű táplálkozás és életmód az ezredfordulón
9.
A lakosság táplálkozásának főbb jellemzői az elmúlt évtizedben
10.
A leptin és a testtömeg szabályozása
11.
A polymyositis/dermatomyositis és a szisztemás sclerosis klinikuma és terápiája
12.
Tápláltsági állapot és immunológiai paraméterek változása nasojejunalis szondán át táplált akut pancreas necrosisban szenvedő betegekben
13.
A táplálékallergiák és táplálékintoleranciák epidemiológiája
14.
A US Food and Nutrition Board felfogása a napi tápanyagszükségletről : alkalmas alap-e a tápanyagok kockázatának európai megvitatására? : beszámoló a European Academy of Nutritional Sciences (EANS)...
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI